PREVOZ IN ODVOZ BLAGA

Na področju prevoza blaga vsakodnevno opravljamo storitve za naše pogodbene partnerje, zveste in tudi nove stranke. Držimo se načel fleksibilnosti, zanesljivosti, prijaznosti, predvsem pa se trudimo biti strokovni, ustrežljivi in hitri. Prevoz blaga lahko uredimo znotraj celotne Slovenije in v tujino.


Prevoz selitvenih predmetov

Se selite in si želite hitro, enostavno in brez skrbi prepeljati svoje predmete na novo lokacijo? Za to lahko poskrbi naše podjetje, saj ima dobro usposobljen kader.

Prevoz gospodinjskih aparatov in pohištva

Imate težavo kako naenkrat preseliti vse vaše pohištvo in gospodinjske aparate? Mi vam zagotovo lahko pomagamo.

Dostavo stvari iz trgovine (IKEA, RUTAR, LESNINA, JYSK .. ) ali skladišča na dom

Ste pred kratkim kupili novo pohištvo oz predmete za okrasitev vašega doma in nimate ustreznega prevoza iz trgovine? Pokličite našo telefonsko številko.

Odvoz stare robe iz hiš in stanovanja

Ste pred kratkim renovirali vaše stanovanje oz hišo in se želite znebiti starega pohištva, opreme in predmetov? Lahko nam pišete preko kontaktnega obrazca ali na naš mail in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Kombi prevozi strojev in naprav

Ali potrebujete prevoz strojev in naprav? Lahko nas pokličete na našo telefonsko številko in dogovorili se bomo za datum in pa uro.

Organizacija logistike

Pred vsako izvedbo naročila se je potrebno pripraviti, zato pred odvozom vašega naročila naredimo plan prevoza. Določimo datum, čas prevoza in pripravimo vso potrebno logistiko.

Za neobvezujočo ponudbo nam pišite na kontaktni obrazec ali nas pokličite na telefonsko številko 040 193 267

WordPress Image Lightbox Plugin

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje in analize uporabe. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. PODROBNOSTI >

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani smatramo, da ste bili z uporabo piškotkov na naši spletni strani seznanjeni in se z njo strinjate. Naša spletna stran uporablja sledeče piškotke:

ImeNamenČas hrambePodjetje
_gidGoogle analitika1 danGoogle
PHPSESSIDIdentifikator sejeBrez omejitveSS Premik
_gaGoogle analitika2 letiGoogle
ARRAffinitySegmentiranje strankBrez omejitveKvizum d.o.o.
GPSLokacijski identifikatorTrajanje sejeYoutube
YSCUporabniške nastavitveBrez omejitveYoutube
PREFUporabniške nastavitve7 mesecevYoutube
PREFUporabniške nastavitve6 mesecevYoutube
Več o piškotkih in njihovem namenu uporabe preberite TUKAJ

Zapri