SELITVE

Prihranite čas, živce in denar pri selitvi.
Z nami selitev ne bo naporna in zamudna.
Skupaj bomo naredili časovni načrt selitve in varnega prevoza stvari na vaš nov naslov.
Zahtevajte 100% neobvezujočo ponudbo!

Selitve

Za vas imamo na voljo različne oblike selitev. Iz starega stanovanja v novega, selitve podjetja in posebne selitve. Za vse to lahko poskrbi Selitveni servis Premik s.p.

Možen je tudi najem tovornjaka do 7,5 t+ šofer.

Načrtovanje in izvedba selitve

Skupno se dogovorimo za datum in čas izvedbe. Naši izkušeni selilci pridejo k vam, profesionalno demontirajo vaše pohištvo, ga naložijo v kombije in ustrezno ter varno odpeljejo na vašo novo lokacijo. Na novi lokaciji vam ga lahko ponovno tudi zmontirajo. Smo selitveni servis z dolgoletnimi izkušnjami in s profesionalnim kadrom, ki se s selitveno dejavnostjo ukvarja že vrsto let. Z našim selitvenim servisom si boste prihranili živce, čas in denar.

S selitvami oz storitvami nam zaupajo:

Univerza v Ljubljani
Odvetniška služba Matoz
Grey
schoenherr
Križanec in Potočnik
DUTB
Petrol
IJS
Ati

Kdo smo?

Smo selitveni servis Premik in se že vrsto let ukvarjamo s selitvijo pohištva iz trgovin IKEA, KIKA, Rutar itd. na vaš dom. Imate v službi prenatrpan urnik in nimate časa, da bi se sami zapeljali v trgovino po pohištvo? Ali nimate ustreznega prevoznega sredstva s katerim bi to lahko varno in enostavno pripeljali domov? Pokličite nas in po ugodni ceni vam dostavimo pohištvo in ga na vašo željo tudi zmontiramo. Če poleg dostave iz trgovine Ikea naročite še montažo Ikeinega pohištva, vam na končni znesek montaže priznamo 10 % popust. Ponujamo vam rešitev in sicer vi blago izberete, nam pošljete seznam s šiframi artiklov in količinami. Na podlagi seznama prejmete predračun, ki vključuje vse postavke od nakupa, prevoza pa do kvalitetne in hitre dostave in montaže. Artikle v trgovini naberemo, jih plačamo in pripeljemo na željeni naslov. Če kakšnega artikla v trgovini slučajno ne bi bilo na zalogi, ga lahko dokupimo ob našem naslednjem obisku. Naročite lahko vse vrste artiklov: večje kose pohištva in drobni inventar.

Selitve – posebna ugodnost

Za vas pa imamo na voljo tudi selitev iz starega stanovanja ali poslovnega prostora v novega. Za vse to lahko poskrbi naš selitveni servis Premik. Dogovorimo se za datum in čas izvedbe, nato pa naši izkušeni pomočniki pridejo k vam. Profesionalno demontirajo vaše pohištvo,ga zaščitijo in naložijo v naše kombije in ustrezno ter varno odpeljejo na vašo novo lokacijo, kjer vam ga tudi ponovno zmontirajo.

Za neobvezujočo ponudbo nam pišite na kontaktni obrazec (gumb) ali nas pokličite na telefonsko številko 040 193 267!

Stanovanjske selitve

Stanovanjske Selitve

Stanovanjske selitve so tako za posameznike kot za družine lahko zelo naporne in stresne. Z nami teh problemov ne boste imeli. Poskrbimo za:

razstavljanje in sestavljanje pohištva

prenašanje, natovarjanje in raztovarjanje

odvoz embalaže in kosov odpadkov po selitvi

izposoja škatel

možnost brezplačnega ogleda

Posebne selitve

Posebne selitve

Potrebujete selitev, ki zahteva še dodatno previdnost in varen prevoz na novo lokacijo?

pianino

blagajne in trezorji

serverji

stroji in mašine

umetniška dela (kipi, slike, …)

Ostale selitve

Ostale selitve

prevoz blaga

odvoze odrabljene opreme na ustrezno deponijo

demnontaža in montaža pohištvenih elementov

pakiranje in zaščito selitvenega blaga

prenose blaga iz objektov in v objekt

priprava blaga na transport

vleka kamp prikolic

WordPress Image Lightbox Plugin